Dagindeling

Tussen 07.30 uur en 09.15 uur worden de kinderen gebracht, ze spelen zelf en voor ouders is er de gelegenheid even koffie te drinken, een spelletje te doen met de kinderen of informatie uit te wisselen met de leiding.

Om 09.30 uur beginnen we met drinken en fruit eten. Aansluitend staan er binnen of buiten activiteiten op het programma. De kleinsten gaan even naar bed.

Om ongeveer 11.30 uur wordt een warme maaltijd gegeten en daarna worden de tanden gepoetst en gaan de kinderen die ‘s middags slapen naar bed. Iedere week ontvangen de ouders per email het weekmenu. Voor kinderen die niet slapen, staat er meestal een rustige activiteit op het programma, de kleintjes hebben vaak de ruimte voor zich alleen.

Als alle kinderen weer wakker zijn, wordt er een cracker, ontbijtkoek of rijstwafel gegeten en aansluitend volgt weer een activiteit of vrij spelen. Sommige kinderen slapen ‘s middags nog een keer. Het laatste anderhalf uur wordt besteed aan wat rustiger activiteiten. Er wordt groente gegeten zoals komkommer, tomaatjes en wortels en wat gedronken en daarna volgt meestal bouwen met duplo of puzzels maken. De baby’s hebben natuurlijk ieder hun eigen dagprogramma, afgestemd op hun slaap- en voedingspatroon thuis.